Maribor
    Celje
    Ljubljana


Krško

Novo Mesto


 
 
                                                  index kazalo strani napredno iskanjePREVOZI po Sloveniji

AVTO, TAKSI, BUS, VLAK, KOLESA... DOBRE POVEZAVE, CESTA, ŽELEZNICA, LETALIŠČE


World Cup Time! Super Low-Price for the Cell Phones, Tablet PC, LED Lights, Watches and New Arrivals at Everbuying.com! Hurry, Seize Every Good Opportunity to Select the most Favorable Items!

INFO O PROMETU

info@promet.si 

TEL: 1970 ali 080 15 03

TEL : 1987VINJETE

 
Letna vinjeta
 za tekoče leto velja od 1. decembra predhodnega leta do 31. januarja prihodnjega leta (skupaj 14 mesecev).

Polletna vinjeta (samo za motorna kolesa) velja šest mesecev od dneva njenega nakupa,oziroma do preteka zadnjega dneva v šestem mesecu, če v šestem mesecu takšnega dneva ni.

 

Mesečna vinjeta velja od trenutka nakupa vinjete do preteka dneva, ki ima isto številko en mesec po dnevu njenega nakupa, oziroma do preteka zadnjega dneva v mesecu, če v naslednjem mesecu takšnega dneva ni.

Tedenska vinjeta velja sedem zaporednih koledarskih dni od vključno dneva, ki ga določi uporabnik ob nakupu vinjete.


POTOVANJE PO SLOVENIJI


Slovenija je v zadnjih 10 letih zgradila cestni križ - avtocestno povezavo preko celotne Slovenije. Ob avtocestah imamo sodobna počivališča in hitrejši dostop do željenega cilja. Tako danes ni problem it v kino iz Celja v Maribor in na kavo v Portorož. Mobilnost in povezave so odlične in tudi z različnimi navigacijskimi napravami so že zajeta vsa pomebna mesta in kraji v Sloveniji.


Železniska povezava je malo starejša, vendar dobro prevozna in pokriva tudi celotno Slovenijo. Znamenitost v Sloveniji je pravi stari turistični vlak, ki vas popelje po najlepšem predelu Slovenije. Cene so ugodne, prav tako povezave z tujino.


Vsa večja mesta po Sloveniji imajo svoj mestni in primestni promet. S pomočjo kart mesta in linijskih povezav so vam dostopni muzeji, gledališča, okoliška turistična infrastruktura. No ne pozabimo v skrajni sili tudi taxi službe delujejo.


Da ne pozabimo, vedno bolj je zaželeno, da si kraje in okolico ogledamo bolj ekološko. Zato so v večjih centrih tudi renta-bajki - izposojevalnice koles.  Zadeva je zelo preprosta in enostavna. Plačaš, odpelješ se do svoje točke in v bližini, kjer imajo štante za kolo parkiraš in brezskrbno ogledaš, kaj te zanima.

Kljub temu da nas je po številu prebivalstva kot za Dunaj ali Munchen, je pokrajina razgibana in zanimiva. In se vam ne bo zgodilo, da boste v nekaj urah ali dnevih končali z ogledi... 

SE VIDIMO PONOVNO PRIHODNJE LETO...DELO NA CESTI
 


PRIREDITVE PO SLOVENIJI